Over onsOver Fortifico

FORTIFICO is een bundeling van expertise van gerenommeerde professionals die diverse vraagstukken weten te doorgronden en stevige resultaten weten te behalen.

We zijn voorstander van een “integrale aanpak”.  Onze professionals met oog voor en het samenbrengen, inspireren en ontwikkelen van inwoners, medewerkers en organisaties. Deze combinatie maakt onze diensten nog efficiënter en effectiever.

FORTIFICO als bedrijfsnaam is niet zomaar gekozen. FORTIFICO is Latijn voor “sterk maken”. Dat is ook precies wat onze professionals drijft. Netwerken, inwoners community’s personen en organisaties sterker maken. Hoe? Neem contact met ons op en wij vertellen u er graag meer over.

 

Onze missie: organisaties en individuen sterker maken

 

Onze visie: Een bijdrage  leveren aan de samenleving door gedragsverandering bij inwoners te realiseren en medewerkers te ontwikkelen en te helpen naar een betere performance waarbij de organisatie- of bedrijfsdoelstellingen worden behaald door middel van maatwerk en een praktische aanpak zoals “learning by doing”. FORTIFICO werkt met een team van professionals op innovatieve wijze aan het verhogen van de performance.