ToepasbaarheidToepasbaarheid

Als één van de weinige instrumenten in zijn soort geeft Management Drives de mogelijkheid om een vertaling te maken van drijfveren en gedrag van individuen naar teams en de organisatie als geheel.

Management Drives wordt dan ook toegepast bij vele vraagstukken.

De Management Drives toepassingen kenmerken zich doordat zij niet alleen naar het individu en het gedrag kijken, maar ook naar de plek in de organisatie. Kijkend naar teams en organisaties nemen wij het individu wél als uitgangspunt.

Praktische toepasbaarheid

Het succes van leiderschap en projecten hangt voor 80% af van “zachte” factoren. Management Drives maakt deze zachte factoren meetbaar en biedt u zo de mogelijkheid daarmee om te gaan. Bij alle Management Drives toepassingen zijn praktische toepasbaarheid en pragmatiek kernwoorden.

Management Drives heeft de beschikking over een groep ervaren trainers en consultants met verschillende vakinhoudelijke achtergronden. Of het nu gaat om kennis van financiën, juridische zaken, verkoop, management of personeelszaken; wij kunnen voor u de match vinden tussen de juiste vakkennis, drijfveren en methodiek. Graag bespreken we met u wat voor uw specifieke situatie de meest geschikte aanpak lijkt en doen u daarbij geheel vrijblijvend een voorstel toekomen. Neem contact met ons op en mail naar info@fortifico.nl