Management Drives


Deze methode laat u heel snel inzien dat personen en ook organisaties bepaalde leidende denkpatronen en gewoontes hebben. Deze denkpatronen worden door ons gemeten in de vorm van drijfveren. Het inzicht dat dit biedt geeft nieuwe verrassende invalshoeken. Drijfveren bepalen in hoge mate hoe een individu, team of organisatie functioneert. Datgene wat iemand drijft voorspelt zijn gedrag. Het bepaalt zijn motivatie om dingen wel of niet te doen.

Doelstellingen eerder bereikt

Goede leiders weten dat je drijfveren van mensen niet kunt veranderen. Het bijbehorende gedrag kan wel worden ontwikkeld. Goede leiders weten ook welk leiderschap past bij de verschillende drijfveren en motiveren hun mensen dan ook op hun dominante drijfveren! Zo komen mensen in hun kracht en worden doelstellingen of noodzakelijke veranderingen in de organisatie eerder bereikt.

Management Drives helpt personen en teams bij de verbetering van de performance. Hiernaast helpen wij bij de ontwikkeling van een gemeenschappelijke visie, de vertaling daarvan naar een heldere strategie en door de mensen ‘gedragen’ plannen.

De vragenlijst

Het invullen van de online Management Drives vragenlijst duurt 20 minuten. Na het invullen nemen wij contact met u op voor de terugkoppeling van het resultaat. De vragenlijst inclusief een persoonlijke terugkoppeling door een van onze consultants bedragen €495,-

Over management drives

Management Drives meet al ruim 14 jaar lang drijfveren van Raden van Bestuur, directies, managementteams en hun medewerkers. Van meer dan 200.000 mensen zijn de profielen geanalyseerd. Klanten zijn loyaal omdat hun doelstellingen met de inzet van Management Drives eerder en effectiever worden bereikt en beter tot hun recht komen.

Categorieën waarbij de testen kunnen worden ingezet binnen Fortifico zijn:

  • Verzorgen van opleidingen en trainingen door toepassing van Management Drives;
  • Consultancy op basis van drijfveren van mensen;
  • Uitvoeren van testen met behulp van Management Drives.