Maximaal rendement uit uw medewerker?

In roerige tijden als deze waarbij er veelal "meer met minder" mensen moet worden gepresteerd is het optimaal inzetten van medewerkers van cruciaal belang. Het herkennen van talent, zowel binnen uw organisatie als ook onder sollicitanten, is van groot belang. De markt vergrijst en binnenkort zal een grote groep werknemers de pensioengerechtigde leeftijd bereiken. Goede en hooggeschoolde werknemers die een aantal jaar bij uw organisatie zullen blijven, zullen steeds moeilijker te vinden zijn. De talenten uit de markt wilt u eruit vissen en behouden voor uw organisatie.

Wij gebruiken wetenschappelijk onderbouwde instrumenten om:

  • De beste kandidaten op te sporen,
  • Mensen op de juiste plek binnen een organisatie te plaatsen, en
  • Mensen aan te nemen op basis van hun vaardigheden en prestaties

Talent assessment beoordeeld uw kandidaten op het gebied van persoonlijkheid, capaciteiten, analytisch redeneervermogen en taalvaardigheid. Door het gebruik van het toepassen van meerdere onderdelen van scans wordt een helder beeld verschaft van de kwaliteiten van een individu en zijn of haar mogelijke plek binnen uw organisatie.

Meer weten? Bel met 088-0500670 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij beantwoorden uw vragen met plezier.

Aanvullende gegevens