Werving & Selectie

Wij vinden voor u de juiste kandidaat voor de vacature! De juiste medewerker op de functie is mede bepalend voor het succes van uw organisatie.

Aandacht, verbinding en commitment. Onze bijdragen aan organisatie en ontwikkeling van teams als ook individuen geven inzicht in de noodzakelijke versterking en maken gewenste kwaliteiten zichtbaar in organisaties. Onze Werving & Selectie staat niet op zich maar kent altijd een degelijke scan van uw team en cultuur om de gewenste persoonlijke invulling van de functie een maximale match te laten zijn waarbij investeringen renderend zijn. 

Onze selectiecriteria waaronder assessments garanderen een maximale match en invulling van de vacature. (individu, team en organisatie) 

De HRM professionals weten een juiste vertaalslag te maken en helpen u om te komen tot de juiste kandidaat op de vacante functie. Als het nu gaat om vacatures op MBO+-, HBO- en WO-niveau, van midden- tot hoger kader, bij Fortifico bent u van succes verzekerd.

Voor meer informatie of het maken van een oriënterende afspraak kunt u ons bereiken op 06-21507009 of per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wij werken met gedegen instrumenten van Pearson (TalentLens), Management Drives en Thomas International welke onze keuzes zullen onderbouwen. 

 

          

Aanvullende gegevens