Mobiliteit in- en extern

Steeds vaker worden organisaties geconfronteerd om individuen te mobiliseren en in beweging te krijgen ten aanzien van eigen verantwoordelijkheid en hun gewenste loopbaan. De huidige conjunctuur waarbij veel organisaties gedwongen worden om hun bedrijfsprocessen nog beter in te richten is mobiliteit van de medewerkers een steeds vaker voorkomend vraagstuk.

Het mobiliseren en in beweging krijgen van individuen waarbij men inziet dat men zelf ook verantwoordelijkheid draagt hoe hun loopbaan er uit ziet is niet vanzelfsprekend. Wij nemen mensen mee en maken hen bewust van de keuzes die men heeft en hoe dit te bewerkstelligen.

We bieden dan ook de volgende diensten.

  • Outplacement
  • Loopbaancheck
  • Loopbaanzelfsturing
  • Succesvol netwerken & solliciteren
  • Van Werk Naar Werk-trajecten

FORTIFICO verzorgt de begeleiding in het kader van herplaatsing en boventalligheid van medewerkers. De werkgever faciliteert de medewerker door tijd en ondersteuning beschikbaar te stellen om een nieuwe functie elders te vinden.

Doel is dat boventallige werknemers op korte termijn en op eigen kracht een nieuwe stap in hun loopbaan weten te zetten, rekening houdend met zowel persoonlijke drijfveren, talenten en kwaliteiten als met de huidige mogelijkheden en beperkingen op de arbeidsmarkt.

Wij bieden begeleiding in de vorm van individuele loopbaanbegeleiding en/of groepstrainingen.

Wilt u meer weten? Bel 06-21507009 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Graag maken wij met u een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. 

Aanvullende gegevens