Ontwikkel assessment

Het is voor organisaties van steeds groter belang de juiste mensen aan zich te binden en deze voor langere tijd te behouden. Om werknemers binnen hun huidige functie optimaal te betrekken en tot hun recht te laten komen is het belangrijk om te investeren in ontwikkeling.

Aan de hand van ons ontwikkelassessment kan een uitspraak worden gedaan over onder andere de communicatiestijl, groeimogelijkheden, de sterke en de minder sterke kanten van een werknemer. Dit assessement dient niet zozeer om werknemers te beoordelen, maar om hen te helpen zich verder te ontwikkelen, teneinde het rendement binnen de organisatie te vergroten.

 

Vraagstukken die u aan de hand van dit assessment kunt beantwoorden zijn:

Ontwikkel Medewerkers: het beste uit medewerkers halen door sterke punten en groeimogelijkheden aan het licht te brengen en hierop in te kunnen spelen.

Ontwikkel Leiderschap: til leiderschap naar een hoger niveau door in te spelen op ontwikkelpunten bij vaardigheden als leidinggeven, beslissingen nemen en daadkracht. 

Begeleid een carrière: bevorder het zetten van de juiste stap in loopbaanbegeleiding door het vergroten van iemands zelfinzicht.

Verbeter Teamprestaties: creëer een optimale teamsamenstelling om efficiëntie te vergroten.

Welk assessment u ook nodig heeft, maatwerk is bij ons de standaard.

 

Voor meer informatie belt u met 06-21507009 of kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Aanvullende gegevens